flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звітує суд

30 жовтня 2017, 14:45

З метою  налагодження належних відносин судової влади та суспільства, гарантування прав громадян на інформацію та на виконання Законів України «Про доступ до публічної інформації» Закону України «Про звернення громадян» Сколівський районний суд Львівської області звітує про діяльність суду за 9 місяців 2017 року.

Протягом 9 місяців 2017 року Сколівський районний суд розглянув:

402 справи в порядку кримінального провадження. Із них: 135 клопотань, скарг, заяв які розглядають під час досудового розслідування;

358 справ в порядку цивільного судочинства з яких 27 справ в порядку окремого провадження. Із них за участю присяжних розглянуто 2 справи про визнання фізичної особи недієздатною, 1 справа про визнання фізичної особи померлою та 2 справи про усиновлення;

37 справ в порядку адміністративного судочинства;

411 справ про адміністративні правопорушення.

          Із даних автоматизованої системи документообігу суду про реєстрацію запитів вбачається, що  за 9 місяців  2017 року до Сколівського районного суду Львівської області надійшло 6 запитів на інформацію згідно ЗУ «Про доступ до публічної інформації» із них: 2 запити надійшло від громадської організації «Громадський люстраційний комітет», 1 запит від громадської організації «Рабів до Раю не пускають» та 3 запити надійшло від громадян. Також надійшло згідно Закону України «Про звернення громадян» 1 звернення  від фізичної особи.

Отже, Сколівським районним судом Львівської області протягом 9 місяців 2017 року  розглянуто 1208 справ, по яких винесено кінцеве  рішення.